Петя Дикова не може да си позволи да напусне, въпреки унижението в bTV

Шамарът, който Петя Дикова получи наскоро покрай унизителната ситуация с гостуването на Вики от „Мастило“ и децата ѝ, ще помни цял живот, още повече, че малко след това тя бе понижена и от водеща на предаване стана обикновен репортер в медията, припомня Шоу Блиц.

Вместо да си тръгне заради поднесените серия от унижения обаче, Дикова стоически издържа на всичко и продължава да работи в телевизията, която доскоро считаше за втори дом. Вече едва ли е така.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков е много разочарована, а униженията станаха толкова много, че на Пипи, както я наричат на галено, вече ѝ се иска да напусне, но на този етап не може да си го позволи.

Припомняме, че Петя Дикова бе понижена, след като се изложи като водеща през месец юни, когато в „Тази събота“ ѝ гостуваха Виктория Терзийска с децата ѝ, които вдигнаха студиото с краката нагоре, демонстрирайки брутална простащина, изричайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От bTV хвърлиха вината върху Дикова, тъй като тя ги е поканила да ѝ гостуват.

Това е второ понижение на Пипи в bTV. Предишният път телевизията постъпи много подло с нея, като я смени по време на бременността ѝ и повече не я върна на същото ѝ място. Тогава тя бе лице на предаването „Кул…т“, но Натали Трифонова превзе мястото ѝ и се наложи Пипи да се мести в „Тази събота и неделя“, където дели сцената с още две колежки, пише Kliuki.bg.

Истината е, че Дикова би напуснала на мига, но не може да си го позволи на този етап, тъй като мъжът ѝ Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а двамата имат две малки деца за изхранване. Затова засега 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това.

Previous post Невиждано! Дисквалифицираха Албена Ситнилска в „Игри на волята“
Next post Влади Въргала спрял алкохола, след като чул… глас от отвъдното