Петя Дикова прави сина си втори Стоичков

Петя Дикова и мъжът й Илиян Любомиров са решили да правят по-големия си син футболист. Малкият Александър вече се познава с Камата и амбициозните му родители се надяват Сашко да стане втори Христо Стоичков. Дядо Сашо Диков и баба Аня нямали нищо против малчуганът да прослави страната ни като футболист.

„Помня много добре 94-а. Беше първото ми море, бяхме на бунгала на Ахтопол с татко ми и верния Трабант комби, тревите бяха по-високи от мен, носехме си и черно-бяло телевизорче, аз бях и дистанционното, и антената, но пък можех да седя до късно да гледам мачовете в САЩ. И какво вълнение беше само, каква дива радост, май от тогава не ни се е случвало всички да сме по улиците от хубаво.

Бях на 4, но всички спомени са кристално ясни пред очите ми. Представях си Христо Стоичков като някакъв Бог, нечовешки силен и чутовно бърз, който прави така, че всички да крещят и да се прегръщат. Като малък мислех, че супер силата на Христо Стоичков е да кара хората да крещят от радост и да прегръщат непознати по улицата.

Оказа се, че има и друга – да кара малките момчета да се усмихват и да мечтаят. Като сина ми Сашо“, написа Любимиров към снимка на футболната легенда и своя по-голям син.

Previous post Семейни войни: Скандали смразиха родата на Коста Цонев
Next post Мара Отварачката се омъжила тайничко?