Пет ТОП правила за успешни онлайн запознанства

Онлайн запознанствата в последно време станаха водещия начин да срещнеш половинката си, но и тук има тънкости, за да се случат нещата. Татяна Бартюк, основател на агенция HIGH TOUCH разказва как правилно да формулираш критериите си за избор на партньор, защото може да ходиш на срещи безкрайно много пъти, но какъв е смисълът, ако не знаеш точно какво и кого искаш? Представяме ти петте основни правила, които да следваш, ако търсиш любовта в сайтове за запознанства.

1. Определи връзката си с парите

Реши какво ти харесва най-много: да харчиш, да пестиш или да инвестираш? Разточител ли си или за теб е по-важно да натрупаш състояние? За да започнеш добри отношенията с бъдещия ти избранник, е необходимо да споделяте едни и същи разбирания за финансовите въпрос. Ето защо е по-добре да добавиш този аспект към критериите за търсене на партньор.

2. Помисли как се отнасяш към кариерата си и какво означава тя за теб

Общоизвестно е, че хората се делят на работохолици и такива, за които работата не е приоритет. Помисли колко време планираш да отделиш на работата и развитието си и каква роля трябва да играе работата за твоя партньор.

3. Отговори си на въпроса: какво си представяш да бъде отношението на партньорът ти към децата?

Ако си в настроение за дългосрочна, сериозна връзка, по-добре е да изясниш темата и за себе си и с човека, който смяташ да започнеш връзка. Важно е да решиш дали твоят потенциален партньор е готов за семейството и децата, както и има ли намерение да участва в отглеждането на детето, каква роля ще поеме всеки родител – препоръчително е да стигнете до общо мнение по тези въпроси още в началния етап на връзката.

4. Какво е отношението ти към здравословния начин на живот (и какво би искала да бъде неговото)?

Колко важен е спортът за теб? Каква стойност трябва да има за твоя потенциален партньор? Този критерий помага да се стесни изборът на бъдещите избраници.

5. Направи си тест за тип личност

Този инструмент помага да се разбереш с какъв тип личност би могла да изградиш по-сериозни, по-добри и истински взаимоотношения. Бартюк споделя, че агенциите и приложенията за запознанства често използват типологията на Хелън Фишър, американски антрополог, която от много години прави изследвания на връзките. Типологията е инструмент, който ще ти помогне да се видиш отвън и да определиш типа партньори, които са потенциално подходящи за вас, пише Cosmopolitan.bg.

Previous post Как се гневят жените от 12-те зодии
Next post Звезди от „Откраднат живот“ се събраха за нов филм