Пиарката на министър Лъчезар Борисов – втора на конкурса „Мисис Европа“

Пиарът в Министерството на икономиката Емилиана Маркова остана на крачка от победата в конкурса „Мисис Европа“. Красавицата от 11 години работи във ведомството на Лъчезар Борисов. Майка е на две деца и е щастливо омъжена, обича да пише стихове.

Надпреварата се проведе онлайн. Всички участнички в конкурса трябваше да заснемат кратък филм, с който да представят себе си и страната си. За своето видео Емилиана бе избрала знакови места. Миската е снимана пред Народния театър с короната на „Мисис България“ и на морския бряг, облечена в традиционна българска носия. На перфектен английски език тя разказа за красотата на родината, традициите ни и постиженията на успелите българи.

Видеоклипът на българката се харесва много от онлайн потребителите, които започнаха да гласуват за нея и Емилиана бързо стига до финала на конкурса, а накрая спечели мястото на първа подгласничка. „Мисис Европа“ стана представителката на Украйна.

Красотата явно отваря много врати и във властта. Наскоро Мариета Захариева, която е бивш заместник-министър на младежта и спорта, стана Мисис България Европа. В момента тя се занимава с производство на хранителни добавки и пробиотици, пише Марица.

Previous post Ивана: Стояна е там, където й дават пари!
Next post Арестуваният крадец на такси е рапърът Гарджока