Пикинг – метод за удължаване и усилване на оргазма

Какво е пикинг? Някоя нова мода в секса? Нищо подобно. Това е метод за удължаване и усилване на оргазма. Тази техника ще ви позволи да изживеете наистина взривяваща кулминация. Защото английският глагол to peak означава точно това – „достигам върха“! Ето как функционира пикингът:

Така ще се радвате на най-дългия оргазъм в света…

Истината е, че трябва малко да се потрудите, защото тази техника изисква силно развито чувство за самоконтрол. Става дума за това известно време да задържате оргазма, също като при еджинга (думата edging също идва от английски и означава приблизително „до ръба, но не по-нататък“). Когато почувствате, че всеки момент ще „свършите“, намалете за кратко стимулацията, за да спадне възбудата ви и да успеете да задържите оргазма. Този процес невинаги ще се увенчава с успех, но с малко практика ще го усъвършенствате. Важното е да не се предавате. Наградата ви ще бъде най-продължителният и интензивен оргазъм, за какъвто сте си мечтали.

Докато усвоите пикинга, може да мастурбирате, за да разберете кога настъпва моментът на оргазма ви и кога наближава. Понякога са нужни повече тренировки, но усилията определено си заслужават. Когато сте с партньор, трябва да се научите да се усещате един друг и да следите за реакциите си – без това едва ли ще успеете да постигнете и поддържате необходимия баланс.

Използвайте по желание шал или белезници, за да не може онзи, който приближава към кулминацията и се удържа на ръба, да се „намесва“. Това значително увеличава сексуалното напрежение и може да доведе до още по-интензивен оргазъм, пише obekti.bg.

Previous post Бърз и яростен: Явор Бахаров пак е в Банско, където караше дрогиран
Next post Ето как да привлечете късмета през 2022-ра