Плашещо слаба: Мария притесни феновете си

Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е свалила от себе си. И като прибавим задължителния фотошоп, с който коригира всяка от снимките си преди да ги публикува в социалните мрежи, то крайният резултат е повече от комичен.

В момента изпълнителката е на почивка с мъжа си Мирослав, с когото ту се събират, ту се разделят. Двамата се глезят като за световно в Монте Карло, откъдето Мария не пропусна да се пусне по бански от хотелската си стая. Вместо да обере суперлативите обаче, фолкаджийката пожъна точно обратното заради това, което показа, пише „Блиц“.

От кадъра е най-виден силикона в бюста ѝ, всичко останало е изчезнало. За капак удължените с фотошоп крака допълнително превръщат картинката в гротеска, защото както знаем Мария е доста ниска на ръст.

„Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест!“, съветват я последователите ѝ, но едва ли Мария им обръща чак такова внимание предвид онова, което показва редовно.

Притеснение във феновете ѝ предизвика и косата на Мария, която на места сякаш липсва. Потвърждението дава певицата с пореден кадър, на който развява гривата си из плажната ивица