Плеймейтката Анита глези несравнимо Рачков

Моделът Анита Димитрова изглежда, че наистина обича Димитър Рачков и не е с него заради парите и известността му, както се шушукаше в началото на връзката им, която сега изглежда по-сериозна отвсякога. Русата хубавица се грижи за комика и буквално го носи на ръце, както и той нея. Всеки ден блондинката приготвяла поне по две вкусни ястия, с които глезела актьора. Анита дори слагала приготвената храна в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на снимки, научи „Уикенд“.

Бургазлията бил очарован, че е намерил толкова грижовна жена, която да е истинска домакиня и да се старае да му създава уют. Тя редовно правела баница, палачинки, както и по-здравословни храни, за да не се тъпче любимият ѝ с полуфабрикати.

„Мария Игнатова се интересуваше само от работата си, да се вижда с приятелки и социален живот. Нищо друго не я вълнуваше, дори и синът ѝ Виктор го отгледа бившият ѝ мъж Петко Димитров и втората му жена Яна. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни жени, особено ако и изглеждат добре като Анита“, коментират близки до водещия на „Като две капки вода“, който много държи на хасковската плеймейтка.

Анита се стараела изключително много, за да е щастлив любимият ѝ, който е по-голям от нея с цели 27 години. Двамата са заедно повече от 2 години, като се запознаха през октомври 2019 г. на снимачната площадка на музикалното видео към песента „Ние“ на братя Аргирови. Отношенията между двойката се развиха доста бързо и двамата заживяха заедно само месец след старта на отношенията им.

Анита Димитрова, която през 2017 г. участва в родното издание на конкурса за най-сексапилни момичета „Мис Плеймейт“, истински държала на комика и си представяла бъдещето именно с него. Тя търсела сериозни отношения, подкрепа и човек, от когото да се учи. Именно това намерила в Рачков и не го откривала в младежите на нейната възраст. Много мъже завиждат на бившия на Мария Игнатова за младото гадже, което успя да спечели.

Плеймейтката е родена през 1996 г и е само няколко години по-голяма от сина на актьора. Красавицата се разбира доста добре с детето и двамата често се забавляват като набори. Хасковлийката била толкова хлътнала по Димитър, че вече си се представяла като майка на децата му. Самият комик също не изключвал възможността да мине през гражданското с любимата си и да я направи майка, но двамата не бързали преди да предприемат тази сериозна крачка.