Победителката в „Ергенът“ Виктория се похвали колко е забогатяла

Победителката в „Ергенът“ Виктория Капитонова рязко е увеличила доходите си след края на шоуто. Рускинята, която безспорно обича вниманието, се похвали, че вече прибира петцифрена сума на месец като инфлуенсър. Възходът на мадамата започва, след като печели предаването, въпреки че профилите ѝ в Инстаграм бяха блокирани от орди недоволни от поведението ѝ телевизионни зрители.

„Отдавна вадя по 5-цифрени суми“, похвали се брюнетката, която ce скъсва да рекламира най- различни продукти чрез снимки и клипчета в социалните мрежи. Но тя не сподели дали са 10 000 или 99 000, както и в каква валута, пише novini.bg.

Преди да се появи в „Ергенът“, Виктория не може да се похвали с толкова солидни приходи. Ала след изявата си тя става още по-популярна, по-търсена и логично вдига цената, срещу която би рекламирала даден бранд. Мацката се занимава и с други неща в социалните мрежи, които също ѝ носят приходи, като например така популярните ѝ ритуали за пари.

В същото време Виктория е бясна, че всеки я пита дали има хиалурон в устните. „Не, нямам“, категорично заяви мацката, която няма нито една корекция по тялото си.

Първата телевизионна изява на Виктория бе отново по bTV в „Мастършеф“. Мацето шашна журито с невероятна рецепта, благодарение на което влезе в същинското състезание. Година по-късно Виктория пребори конкуренцията на куп момичета и спечели „Ергенът“.

„Не съм взела и една стотинка за участието ми в шоуто“, уточнява Капинотова. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция, пише „България Днес“.

Previous post Алекса не излиза от дискотеките, харчи наградата от „Игри на волята“
Next post 4 зодии ще имат огромен късмет в кариерата през 2023 г.