Победителят в Hell’s Kitchen Реджеп фалира

Пицарията на победителя в един от сезоните на „Hell’s Kitchen“ България Реджеп Бадев в Пловдив затвори врати, показа проверка на Plovdiv24.bg. На телефонно обаждане от изданието от заведението заявили, че не работят и не доставят пици по заявка. Дали някога ресторантът ще отвори – това остава неизвестно.

Самият Реджеп изглежда, че през последните месеци се е отдал на пътувания и откриване на нови вкусове в България и чужбина. В профила на кулинаря той качва снимки и видеа от различни точки на кълбото, в които изпробва интересни рецепти.

Талантливият кулинар, който зашемети с уменията и знанията си шеф Виктор Ангелов и конкурентите си, е роден в Сърница. На 31 години е, но от 5-годишен живее в Италия. Учил е в италианската кулинарна академия Грималди.

Реджеп Бадев се конкурира за титлата „най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ в третия сезон на кулинарното шоу с 26-годишния Атанас Балкански от Пловдив. Той е потомствен кулинар и много от неговите ястия впечатлиха шеф Виктор Ангелов.

„Избрах Пловдив, защото е добър град за старт за такъв бизнес. Влюбих се в Пловдив още първия път, когато дойдох тук. Чист, подреден град, с хубави хора. Но София не съм я забравил. Надявам се някой ден да си отворя ресторант и там.“

Previous post Зейнеб разделена с милионера Стоян Балевски
Next post Вижте кой ще печели „Маскирания певец“ 3