Показа си зъбите: Мария Игнатова „захапа“ Нойзи в ефир

Популярната българска телевизионна водеща Мария Игнатова „захапа“ в национален ефир съпруга си Ивайло „Нойзи“ Цветков. Бившата половинка на шоумена Димитър Рачков изпрати специално послание към новата си любов Цветков, който пък участваше в „Черешката на тортата“ по „Нова телевизия“.

Бившият главен редактор на списанията „Плейбой“, Егоист и „Максим“ посвети послания на всеки от гостите си. То съдържаше по една дума, която той е преценил, че се отнася към тях, уточнявайки, че е отправена със закачка.

Оказа се обаче, че такава има и за него от неговата съпруга Мария Игнатова: „Тук има едно сърчице и пише: „И спортът не само да го говорим“, прочете Ивайло.

Нойзи призна по-рано при участието си в предаването, че не е от хората, които спортуват, въпреки че няма проблем с наднормено тегло. Свързаността му със спорта може да се забележи постоянно в ефира на „Диема“, където той често е гост-коментатор, пише vihrogon.bg. Определящият се като културен антрополог нееднократно похвали тъщата си в ефира.

Друг от участниците в „Черешката на тортата“ – Петър Виденов,в разкри от къде идва прякорът на Цветков – „Нойзи“. „Той идва от факта, че Ивайло говори много-много тихичко. Поради тази причина някой в студентските му години го е нарекъл на майтап „шумен“, в превод – „нойзи“, сподели един от титулярните футболни коментатори на „Диема“.

Самият издател Ивайло Цветков разкри, че е роден на 29 февруари и празнува рожден ден през 4 години.

Previous post Горещи страсти: „Фермата“ свърши, но идва „Ергенът 2“ и 25 жени, които…
Next post 10-те най-големи заплахи за света през 2023 г.