Полезен ли е сутрешният секс? Започвайте веднага

За ползата от секса сме чували много, ясно е, освен кеф, той ни носи и здраве. Какво обаче носи като бонус сутрешното креватно удоволствие?

Подобрява настроението

Никак не ни изненадва фактът, че със сутрешния секс се отделя хормонът на щастието ендорфин. Това ни осигурява добро настроение през целия ден. А никой няма против денят му да започне с усмивка, нали?

Сутрешен секс за красота

Сексолози установиха, че оргазмът рано сутрин стимулира циркулацията на кръвта, което подхранва кожата и косата. Така че, дами, ако искате бляскава коса и гладка кожа, сутрешните интимни ласки са най-приятният начин да ги постигнете.

Голяма емоционална близост

Научно доказано е, че със сутрешния секс се постига много по-голяма емоционална близост между партньорите. Освен това след сутрешни ласки двамата участници мислят един за друг през целия ден.

Сутрешният секс като сутрешен спорт

Знаем, че ако започнем деня си с тренировка, това ще стимулира метаболизма ни, а тялото ни ще е по-подготвено за натовареното ежедневие. Да не забравяме и горенето на калории.

Здравословен е

Знаехте ли, че сексът сутрин намалява опасността от сърдечен удар с 50%? Оказва се, че е така, но има и още – той подобрява кръвообращението и намалява главоболието и болките при артрит. Изследванията показват също, че сутрешните любовни приключения подобряват имунитета.

Previous post Таня Боева с първа пенсия във фолка
Next post Мис България смени богат дядо с младо гадже