Полицията в Ел Ей разследва Мерилин Менсън по обвиненията за тормоз

Полицията в Лос Анджелис е започнала разследване по казуса на Мерилин Менсън и обвиненията в тормоз, които пет жени отправиха по негов адрес. Органите на реда ще поставят под микроскоп действията на родения като Брайън Уорнър музикант от периода между 2009 и 2011 г.

До разследването се стигна, след като преди броени седмици бившата му годеница Евън Рейчъл Ууд публикува в Инстаграм, че именно Менсън е насилникът, за когото тя говори през последните години. По думите й, певецът я е тормозил в продължение на пет години. След нея обвиненията си вокализираха и четири други жени.

Самият Менсън отрича всички подобни твърдения. „Изкуството и животът ми винаги са били магнити за скандали, но последните твърдения за мен са ужасни изопачения на истината. Моите интимни отношения винаги са били изцяло желани и с партньори, с които мислим по сходен начин. Без значение как и защо други смятат да тълкуват миналото неправилно, това е истината.“, категоричен бе той.

Според източници, близки до изпълнителя, той е наел и денонощна охрана на дома си, тъй като не се чувства в безопасност след отправените обвинения.