Поли Генова кани на голям концерт в Античния театър

С организирането на първия си голям самостоятелен концерт може да се похвали певицата Поли Генова. За това, че се готви да се завърне триумфално на сцената тя съобщи навръх Великден.

„На този светъл празник съм безкрайно щастлива да ви поканя на първия ми голям самостоятелен концерт на 30 юли в Античен театър Пловдив“, написа Генова в социалните мрежи.

За събитието тя намигва, че ще е и своеобразно честване на нейните 30 години на сцена, предвид че за първи път професионално се занимава с музика още като дете във вокалната група „Бон-Бон“.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!“, вълнува се още изпълнителката на How We End Up.

Генова издава, че ще има специални гости на концерта, които обаче ще бъдат обявени по-късно. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim на цени между 20 и 40 лв. Децата до 7-годишна възраст влизат безплатно, но без право на седящо място. Тези до 14 години пък могат да изполват 25% отстъпка от пропуските.

Previous post Джулиана Гани снима Индиана Джоунс на Великден
Next post Ники Илиев играел футбол с камъни