Помните ли Таня Боева? От години живее в кошмар заради…

„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални елементи, висши полицаи, бизнесмени и затова изчезнах от сцената“. С този шокиращ разказ се завърна под светлините на прожекторите Таня Боева в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Тя обаче не разкри откъде точно идва този тормоз.

Певицата не спомена нито веднъж името на бившия си съпруг Михаил Бургуджиев, с когото преживя тежък развод през 2018 година. Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, за да го финализират, а мълвата носеше, че е замесен млад мъж, по който фолкаджийката хлътнала.

В интервюто обаче тя не спомена друг мъж, освен сина си от Бургунджиев Росен, когато възпитавала да бъде джентълмен. Иначе Боева е щастлива, че тормозът е констатиран от прокуратурата и тя има постановление, което да я пази от подобни изстъпления и чака решение дори от главна прокуратура.Целта на тормозът била да бъде смачкан „факторът Таня Боева“.

„Срещу мен имаше организирана много голяма група от криминално проявено лица, от бизнесмени, от бивши шефове на полиция. Моят казус стои на бюрото на Главна прокуратура. Трябвало е да бъда смачкана. Да бъда премахната от музикалния бранш“, изплака ретро фолк легендата.

Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й вид, отколкото на личната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, показа перфектно тяло, нов нос, правен неведнъж и опънато лице. “Това не е Таня Боева… пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия.“, пише зрител. „И тя се е пипала доктор Енчев и нея я минал през скалпела красива да но със корекции като повече от поп фолка“, заключава друг. „4 г си е правила операции“, шегува се трети, пише hotnews.bg.

Previous post Българката Никол остана единственото момиче в италианския X-Factor
Next post Четири зодии преобръщат съдбата си през 2022 г.