Помрачиха й усмивката: Рени с разбито сърце на празника на сина си

С разбито сърце е поп фолк певицата Рени навръх 17-ия рожден ден на големия си син. Изпълнителката тъгува, защото не може да прегърне и да му каже пожеланията си очи в очи.

„Каквото и да каже една майка за детето си, винаги ще бъде малко! Независимо къде си, трябва да знаеш, че си лягам и се събуждам с мисълта, че си най-вече здрав и щастлив! Ти избра път, по който не подозирах, че ще поемеш, но моята любов и загриженост, Борчи, НИКОГА няма да угаснат! Липсваш ми ужасно много и държа да знаеш, че тази празнота няма как да бъде запълнена! Честит 17-ти Рожден Ден, дете мое! Обичам те безкрайно много“ – написа през сълзи певицата и пусна много снимки на порасналото й момче.

„Вярвам, че ще осъзнае, че майчината любов е най-силната, че майката е най-голямата опора, че докато е жива имаш най-голямата закрила, защото майката е готова на всичко за своето дете. Дано да осъзнае навреме, че няма човек на земята, който да го обича, защитава и да му мисли най-доброто, както е майката! За съжаление разбираме какво е майчина обич едва, когато ние станем родители“ – коментират нейни последователи в мрежата.

Наскоро Рени призна в телевизионно интервю, че големият й син Борис се е изнесъл от дома й и вече живее при баща си. Фолк звездата неведнъж е споделяла за недобрите си взаимоотношения с бившия си съпруг, а най-тежко й от това, че децата лесно биват манипулирани. Певицата се надява порасналото й момче скоро да се върне при нея и не крие, че по-малкия му брат Аспарух също е свикнал с него и непрекъснато задава въпроси за отсъствието му.

 

Previous post На 40, с две деца под мишница: Емилия взриви с ексцентричен тоалет
Next post Ето през кой месец хората правят най-много секс