Попиляха Валерия от критики заради скандалното видео

Вторият сезон на „Ергенът“ приключи, победителката е ясна, а с това започна изливането на мощна вълна от коментари, нападки и всевъзможни разкрития не само за нея, но най-вече.

Валерия, която Евгени Генчев избра за своя спътница в живота и извън камерите, се оказа доста любопитна персона, особено ако видите не само публичните факти за нея, но и онова, което почти не се знае, пише Шоу Блиц.

Брюнетката, която е яростен защитник на кучетата и на животните като цяло, неколкократно заяви и в шоуто, че не е имала друг сериозен мъж в живота си, защото не си пада по безразборни и несериозни отношения. Това може и да е така, но поведението ѝ в нови кадри силно контрастира с тези твърдения. Валерия се чекне и кълчи на чалга по оскъдно бельо и се целува горещо с дружките си Джия и Айлин Бобева.

Горещите сцени се разиграват в последния клип на чалга певицата Джия, която явно прави всичко възможно, за да прикове вниманието и с това да повиши рейтинга си. И ако кадрите с фолк певицата и палавата моделка Айлин не изненадват особено феновете на формата, то появата на Валерия със сигурност е предизвикала шок.

Очаквано потребители в мрежата бързо изказаха разочарованието си от нея, обвинявайки я в тотално лицемерие. „Нали беше много „праведна“ бе, моето момиче?! Нали имаше успешна кариера в Япония?! Защо падна на нивото на Айлин и Джия за пари, толкова ли ти липсват?! Тях двете ги знаем що за пачи са, но ти?! Ти през цялото време го играеше сериозната и интелигентна мома, бореща се за смислени каузи. Това ли ти е смисленото?!“, гласи един от най-яростните коментари.

Previous post Албена Михова разказва как се работи с Маги Халваджиян и Слави
Next post За пръв път! Записи със сеанси на Баба Ванга излизат на бял свят