Попфолк звездата Джина Стоева жертва на онлайн измама

Една от чалга дивите от близкото минало Джина Стоева стана жертва на зачестилите напоследък измами на онлайн магазини за дрехи. Самата певица споделя покъртителната история, а тя се оказа, че не е прецедент за Джина, която е горяла и друг път.

„Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пък има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката.

Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо.

Отново реших да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно, след няколко проверки, го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад“, оплаква се певицата пред „Телеграф“.