Попфолк скандал: Фен иска да прави секс с Луна, а тя…

Ретро попфолк певицата, с мераци за президент, Луна, която често скандализира с неадекватното си поведение, стана обект на желание в социалните мрежи.

Ретро чалга звездата получи доста вулгарно предложение за секс в Инстраграм, но изглежда няма против то да стои на стената й. Явно е поласкана от откровението на човек с доста мръснишки никнейм.

Изпълнителката на „Бягайте крачета“ отправи специални благодарности към своите последователи в социалната мрежа за хубавите думи, които пишат към нея. Сред тези коментари съзряхме и доста пикантен, който гласи директното: „Искам да те любя“, а авторът е прибавил и няколко сърчица към желанието си.

За разлика от колежките си в бранша, Луна не е премахнала поста, но не го е и коментирала. Не знаем дали между двамата не се води тайна кореспондения за обсъждане на подробностите, пише Шоу блиц.

Факт е, че Луна крие истинските си години, но продължава да впечатлява със стегнато тяло, което буди възхищение и сред младите й колежки. Чалга звездата от години спазва строг хранителен режим, а междувремнно призна,че си е махала и плаващите ребра, за да има тънка талия.