Попфолк страсти: Ето коя чалга певица избяга на Малдивите

Фолк певицата Лияна избухна със секси снимки по бански в профила си в Intagram, но по-любопитната новина е, че чаровницата е избягала на топло и снимките са актуални.

Лияна си е подарила почивка в Малдивите, което е едно от предпочитаните райски местенца на богатите и известните българи. По всичко личи, че Лияна не се притеснява от пандемията от коронавирус и е решила да пропътува голямото разстояние от България до едно от най-екзотичните кътчета на планетата.

“Подарявам Ви малко топлинка и много любов. Имах късмета да си подаря една заслужена почивка, която беше планирана от месец.” – написа Лияна.

“Слава Богу, все още здрави и преди наложените ограничения , пристигнах на едно от Райските кътчета на земята. Ще Ви изпращам слънце оттук, ще Ви изпращам и Любов! Ще Ви разказвам малко повече ,за начина по който поддържам здравето, тялото си, духа си. Ще Ви забавлявам и обичам.. Завинаги.” – допълни тя.

Певицата, която стана на 40 години през септември, не разкри дали е пътувала сама, но сподели с феновете си, че чудесните снимки, които качва всъщност си прави сама. “Фотографът съм си аз, наистина! На 99% от снимките, аз съм се снимала. Просто импровизирам със стативи” – разкри Лияна, пише Хот нюз.