Поп фолкът е възмутен от подигравките в „Капките“

Последният излъчен концерт на живо на „Като две капки вода“ се оказа най-забавният досега, а с имитациите си участниците успяха да вдигнат публиката в залата на крака, а телевизионните зрители да се превиват от смях. Победител за вечерта се оказа актьорът Дарин Ангелов, който трябваше да имитира фолк певицата Камелия.

Макар неговата имитация да получи отличен за смеха, който предизвика, всъщност беше много далеч от русата сексбомба. Но най-интересното дойде след официалната част, където гаврата с Камелия продължи на друго ниво. Дарин бе обявен за победител и след финалните надписи на телевизора, пред гостите в залата той запя отново тоталния хит на Камелия „Луда по тебе“. Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и определено създаваше настроение.

Феновете на лекия жанр и на самата Камелия са бесни на актьора за подигравката към любимката им. „Първо, нямаше нищо общо визуално с Камелия. И второ, Камелия не се държи по този пошъл начин. Може да е фолк певица, но никога не е сядала в скута на някого докато пее, нито пък се качва да танцува по масите“, коментират възмутени фенове.

Самата изпълнителка също била обидена от видяното, но не казала нищо в социалните мрежи. Още повече, че лично самата тя сподели поста на Дарин преди концерта, за да може и нейната аудитория да следи имитацията, пише hotnews.bg.

Фолк певецът Галин също влезе в защита на колежката си Каменлия. „Защо почти всеки образ на фолк изпълнител в „Капките“ трябва да е свързван с подигравка“, се чуди изпълнителят на „Дилема“. Той конкретно има предвид Дарин и пародията, в която превърна успешния хит на Камелия „Луда по тебе“, който е любим не само на българите, но дори Новак Джокович и съотборниците му показаха как се забавляват на тази песен.

„Аз съм бил на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някой“, възмути се Галин по отношение на Дарин, който дори не се опита да подходи сериозно към образа и го даде на развлечение за сметка в случая на Камелия и подигравка с нейното творчество.

Галин сподели кратко видео от концерт на Камелия, за да покаже как наистина се държи тя на сцената, което няма нищо общо с пошлостта, показана в последния лайф на шоуто. Точно такава пародия и подценяване на жанра и изпълнителя видяхме и при Руслан, който пък трябваше да имитира Кати и нейната „Пеперуда“.

Previous post Есил си спомня трудностите от времето на „Голямата екскурзия“
Next post Шеф Петър Михалчев каза чао на „Мастършеф“