Поп фолкът се отприщи! Вакханалия по клубовете без маски и задръжки

Клубовете отвориха за купонджиите преди великденските празници. Избухването започна и всички забравиха за пандемията.

Специално за новото начало на нощния живот Преслава зарадва феновете си не само с участие, но и с нов хит. Новата й песен „В твоето легло“ за часове се превърна в най-слушаната песен. По всичко личи, че Преслава не е изгубила позициите си в чалгата, въпреки че цяла година почти не беше работила.

Една от новите чалга звезди Лидия избра Велики четвъртък, за да отпразнува своята 20-годишнина. Фолкфурията имаше късмет дискотеките да отворят скоро след рождения й ден и тя успя да отпразнува подобаващо празника си. Заедно с Галин, Десита, Адам и десетки други приятели Лидия би по барабаните в чалготеката на Константин. Букети, плюшени мечки и бижута бяха отрупали масата на младежите, които се пръснаха от танци и алкохол до малките часове на нощта. Певицата с ангелски глас Десислава също се присъедини към младите си колеги и купонясва заедно с тях.

Известно столично заведение отбеляза края на локдауна с Краля на попфолка Азис. Ромският славей пя и танцува, както никога досега. Освен че дълго време заведенията останаха затворени, Азис от години предпочита изявите зад граница и рядко приема участия в родината.

Алисия, Емрах и Меди не се докопаха до участие в столицата. На всички им се наложи да попътуват, докато стигнат до заветната първа среща с публиката си. Меди дори показа километричната опашка, която се изви пред пловдивската дискотека, в която има участие. Без дистанция, без маски, без задръжки баровете в страната се пукаха по шевовете.

Адриана Тюркмен реши да не заложи на чалга. Наследницата на Фатик избра да отбележи началото на купонджийския сезон в компанията на музиката на Васил Найденов. Кеца пое първото си участие в нощно заведение именно в първия им работен ден, пише HotArena.net.