Поп фолк икона от 90-те се завръща с гръм и трясък

Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната сцена. Изпълнителката на „Ще те мачка валяка“, „Митничарю“ и „Дяволски чаровник“ представи вчера най-новия си проект, озаглавен „Плащам си“. Той е първият от общо 12, с които 50-годишната звезда ще изненада меломаните.

„Много се радвам да ви съобщя, че с екипа ми създадохме място, където ще можете да слушате моята музика – You Tube канал на име Lia Bulgaria. Качили сме някои от емблематичните ми песни през годините. Предстои да качваме и съвсем нови песни и клипове, като първата премиера ще е още е понеделник”, сподели Лия.

Новата й песен е балада. Тя е по музика и аранжимент на Теодор Ташев и текст на Мариета Ангелова. В следващите месеци певицата ще промотира още единадесет парчета. Всяко едно ще носи различни послания. Звученето също ще напомня за някогашните хитове, които я изстреляха на върха във фолккласациите.

„Плащам си за живота, който избрах. Плащам си за всичко, в което успях. Плащам си за пропуснатите неща. Плащам си с мънички парченца душа”, гласи част от припева на песента. Основните сцени във видеото са заснети пред Народния театър „Иван Вазов“ и в столична балетна зала, пише „Телеграф“.

 

Previous post И Диона мина в отбора на силиконките
Next post Любо Нейков сменя Цитиридис в ефира