Поп фолк певицата Мира показа най-голямото си щастие

Поп фолк певицата Мира показа какво ѝ носи най-голямо щастие в живота, видя Sofia24.bg. Припомняме, че чалга звездата от зората на жанра стана майка за пръв път на 30 септември 2021 година. Тя публикува снимка с второто си дете в социалната мрежа Facebook, към която написа:

“Ето го, щастието – пълзеше, скачаше, смееше се и сега спи!“.

Известно е, че Мира роди в Белгия, тъй като мъжът ѝ живее там с родителите си. Преди дни семейството отпразнува първия рожден ден на малкия юнак, а певицата отбеляза специалния ден с публикация в социалната мрежа:

„Днес е най-специалния ден за нас от всички дни в годината, защото точно преди една година се роди ти наше малко чудо! Когато бях бременна майка ми винаги ми казваше, ще видиш че животът ти ще започне от сега. Всичко толкова много ще се промени и ще се чудиш как си живяла преди той да се появи. Не вярвах, но всеки изминал ден я разбирам все по-добре, защото ти си смисълът на всичко.

В момента те гледам как си играеш, подръпвайки чорапчето си с едната ръчичка, а с другата сякаш ме викаш да дойда и да те прегърна, усмихвайки ми се сладко.

Понякога те гледам просто докато си спинкаш в креватчето и думите не ми стигат да изброя начините, по които ме промени… Гледам те и не мога да повярвам колко прекрасно човече си. Колко щастие внесе, как придаде смисъл на дните ми и как ме научи на най-ценните неща! Как ме научи да обичам както никога досега! Безгранично, безкористно, истински…

Честит първи рожден ден наша малка любов!

Надявам се всеки ден от живота ти да бъде слънчев, цветен и изпълнен с усмивки, радост и вълшебства. Бъди ни здрав и нека Бог те закриля, а за останалото ще се погрижим ние“.

В ранните години от кариерата си Мира правеше успешни дуети с Милко Калайджиев. Сред най-известните песни на Мира са „Стюардеса“, „Хей, малката“, „Тарикат и тарикатка“, „Искам“, „Ела“, „Оставете ни на Мира“ и други.

Previous post Супер кльощава! Галена заприлича на „гримиран труп“
Next post Жените от тези пет зодии са сред най-елегантни