Порно звезда разкри подробности за секс туризма

Еротична звезда и модел от платформата OnlyFans повдигна завесата за тайния свят на секс туризма. Тя разкри кои са най-шантавите неща, които е виждала, докато работела в чужбина.

Моника Хълд от американския щат Аризона, позната с професионалния си псевдоним Swedish Bella, е пропътувала света покрай своята работа в секс услугите. Тя сподели своите впечатления пред Daily Star online, цитиран от pochivka.blitz.bg.

„Бих разделила секс туризма в две категории. Първата е на хората, които ходят в други страни, за да изследват своята сексуалност и може би да се запознаят с други хора за удоволствия. Втората са хората, които пътуват до други държави, за да предоставят услуги.

Аз не съм ходила на секс туризъм като клиент, но за себе си считам, че съм участвала в него като работник. Когато снимам за своята страница в OnlyFans, пътувам, за да се срещна с други модели, с които работя“, обяснява тя.

Моника посочва, че някои страни са горещи точки на секс професията – като квартала с червените фенери в Нидерландия или Банкок в Тайланд.

„Често чувам, че мъжете обичат да ходят в други страни, например Тайланд, за да се запознават с жени, защото обикновено е по-евтино и мъжете казват, че жените са много по-хубави. Това е така, защото има за всекиго по нещо. Банкок е наистина голям център за секс туризма, имат много хубави клубове, места за масаж и ако си падате по „женствени момчета“, които са наистина много красиви“, коментира тя.

По думите ѝ, други дестинации също привличат палави туристи. „Местата, за които съм чувала, че са много популярни, са Дубай, Германия, Русия, Естония и Холандия. Била съм в Германия и Холандия. Наистина мисля, че в Германия имат хубав квартал, където се предлагат секс услуги. Момичетата са много красиви и се грижат добре за тях“, споделя тя.

„Холандия не ми хареса много, изглеждаше много по-мръсно и износено. Но препоръчвам Reeperbahn в Германия“, добавя Моника.

Най-разгорещени страсти, обаче, тя е виждала на Средиземноморието. „Най-щурото нещо, което съм виждала, докато пътувам, вероятно е двойка, която беше точно до мен на плажа, посред бял ден, правеха секс. Просто така, на открито. Беше много откачено. Това беше в Гърция“, спомня си моделката.

„Чувала съм и за стриптийз клуб в Тайланд, в който ходи мой приятел, където момичетата си слагат коледни лампички в интимните части“, добавя тя.

Блондинката, която е станала милионерка благодарение на OnlyFans, иска да разруши мита, че само възрастните мъже ходят на секс туризъм. На въпроса какви хора вижда по време на секс ваканциите си, Моника отговаря: „Мисля, че това може да е всеки, който иска да изследва и опита нещо различно. Не мисля, че има тип.

Знам, че много хора си представят само затлъстели богати възрастни типове, но това не е вярно. Това може да са млади момчета, жени, двойки“.

Моделката посочва, че секс туризмът има и тъмна страна. Някои хора отиват в чужбина, за да се отдадат на извратени, често незаконни и насилствени фантазии, които не биха им били позволени вкъщи.

„Тази част от секс туризма аз наистина мразя. За съжаление, на някои места това е доста често срещано.“