Потвърждава ли се слухът, че Гущерови чакат трето дете?

Упоритите слухове, че Светлана Гущерова е бременна с третото си дете, започват да придобиват все по-реалистични измерения, пише woman.bg. Поне за това загатват последните публикации на сексапилната блондинка в социалната мрежа Инстаграм.

Тези дни милионерската съпруга се тагна от Солун, където е посрещнала празника на влюбените – Свети Валентин, с половинката си Христиан. Направи впечатление на последователите ѝ, че от там Гущерова не се показа нито веднъж в цял ръст и не показа нито един тоалет, с който се е разходила из улиците на историческия град, което е неприсъщо за нея.

Вместо това сподели задължителните сторита с букети аленочервени рози, сърца и торти, както и част от типичното за местните ресторанти средиземноморско меню, с което с Гущеров са отбелязали празника. А на единствената снимка, на която присъства и самата Светлана, е от спалнята в хотел „Електра Палас“, но тя се е скрила зад празничния букет от мъжа си.

Същото се случи и на последната фотосесия на г-жа Гущерова за нейния собствен бранд. На кадрите тя се снима зад огромно парче плат – много удобно за прикриване на вероятно вече наедрелия ѝ корем.

Другият знак, по който съдим, че слуховете за задаващото се бебе №3 в семейството на Гущерови ще се окаже истина, е свързан с новата пижамени колекцията на бившата плеймейтка и настояща бизнесдама. Откакто се зае с това свое начинание, Светлана винаги презентира сама моделите си. Този път обаче тя заложи на нестандартна концепция – модели на новите ѝ пижами се оказаха миниатюрни кукли. Дали това не е знак, че третото ѝ дете отново ще е момиче, предстои да разберем.

Previous post „Ергенът“ започва със страстна целувка
Next post Анита показа колко романтичен може да бъде Рачков