Почина бабата на Нина Добрев

Канадската актриса с български корени Нина Добрев загуби баба си. Това съобщи самата тя с дълга публикация в социалните мрежи. „Годината, която беше толкова трудна за всички, стана по-лоша“, написа звездата от „Дневниците на вампира“, съобщавайки, че баба й в България е починала на 87-годишна възраст.

„Имам толкова много красиви спомени с теб, които отново прескачат през ума ми като на филм. Научи ме на толкова много и ни обичаше сърцато през 87-те си години, в които този свят имаше късмета да те има. Ти беше светец . Възпитател. Защитник. Обичаща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента.

Имах рядката способност да се сбогувам. Знам, че на много хора тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност. Благодаря ти, че издържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни деди от мен, когато се видите”, гласи посланието на Добрев.

Припомняме, че миналата седмица актрисата се завърна у нас за едва няколко дни. Това тогава издаде Сами Хоссни от „Фермата“, който беше успял да си щракне селфи със звездата. Още тогава спекулациите гласяха, че Добрев е в София по тъжен повод.

Previous post Война между телевизиите за Нова година! БНТ прецака всички
Next post Дядка-милионер издържа наглата Джейми Алис от „Черешката“