Правила при първа среща с нов секс партньор

Обикновено хората са много развълнувани преди първата вечер с нов партньор, защото се страхуват от провал. За да предотвратите това, специалистите ще помогнат с няколко важни правила.

Не игнорирайте безопасността

Не разчитайте на партньора си да се погрижи за всичко. Дамите трябва да имат свои презервативи. Те винаги трябва да са под ръка, ако искате да избегнете нежелана бременност и болести. Ако вече сте в дългосрочна връзка и сте уверени в партньора си, можете да опитате други надеждни методи за контрацепция.

Освен за контрацепция, трябва да се грижите и за физическата си безопасност. Преди да се усамотите с нов познат, кажете на близки приятели къде отивате и с кого, както и адреса, на който се намирате. Може да изглежда, че само най-параноичните хора правят това, но е по-добре да сте в безопасност, отколкото да бъдете жертва на някой луд.

Създайте настроение

Има много начини да се отпуснете и е добре да го направите, преди да започнете същинската част. Можете да включите музика, която и двамата харесвате, да запалите няколко ароматни свещи или да изпиете няколко чаши вино.

Ако планирате среща у дома, важно е да подготвите жилището. Подредете и се уверете, че нищо не мирише лошо.

Хигиената е много важна

Не е необходимо кой знае колко – един душ ще свърши работа. Ако първата нощ с нов партньор е неочаквана, можете дори да сте под душа заедно. Сексът под душа е по-интересен от този в леглото, само не забравяйте да внимавате и да избирате пози, които гарантират стабилно положение на телата.

Приемете спокойно неловките ситуации

Вие не сте кино звезди, така че не можете да очаквате първокласни умения или невероятна гъвкавост един от друг. Може да има конфузни моменти, когато започнете да изследвате телата си, особено ако го правите в тъмното. Случайните сблъсъци и лошите маневри са най-често срещани. Не позволявайте на смущението да развали първото ви изживяване – приемете всичко спокойно и с усмивка.

Опитайте се да сте спокойни

Жените често се притесняват да не са прекалено дебели, прекалено плоски или просто не толкова секси, колкото биха искали. Мъжете, от друга страна, се притесняват, че достойнството им не е достатъчно голямо, за да задоволят партньорката си.

Всъщност, съмненията ви относно красотата на собственото ви тяло създават само пречки пред удоволствието, категорични са експертите. Освен това, развълнуваният и страстен мъж със сигурност не забелязва нищо нередно по фигурата ви. Няма смисъл да се притеснявате! Не позволявайте на страховете и несигурността да ви спрат да направите най-добрия първи контакт с мъжа, когото сте избрали.

Без екстремни изпълнения

За първата вечер с нов партньор екстремните спортове изобщо не са подходящи. Никакви камшици, вериги и белезници! Или поне го обсъдете с партньора преди да започнете. В противен случай той може да скочи от леглото ви и да избяга! За да тествате как е положението, опитайте небрежно да го попитате как би се почувствал, ако направите така и така. От неговия отговор веднага ще си изясните как да продължите.

Не се състезавайте да показвате умения

Вълнението и очакването от любовната игра могат да бъдат толкова силни, че да искате да покажете всичките си умения наведнъж. Правейки това, вие не само ще се изтощите, но и ще накарате партньора си да очаква нещо още по-така в бъдеще. Вместо да правите всичко, на което бившите ви партньори са се радвали, покажете едно нещо и оставете партньора си да свикне с него. Разкривайте картите си постепенно. Това ще заинтригува партньора ви и ще направи интимния ви живот по-разнообразен.

Ако нещо не е наред, споделете

Говорете! Уви, хората не можем да четем мисли. Говорете открито за това, което искате и което не приемате. Не се опитвайте да спестите чувствата на партньора си от страх да не го нараните, в противен случай поради вашето мълчание той никога няма да разбере как да ви доведе до кулминация.

За да не обидят мъжа, много жени имитират оргазъм. Лоша идея! Рискувате неудовлетворението и нуждата от фалшиви изпълнения да станат ваши постоянни спътници, пише happy-woman.bg.

Ето и още един важен съвет от специалистите – отървете се от изкушението да завземете нова територия, след като сте преспали заедно. Много жени грешат с това – нарочно оставят бельо, четка за зъби и козметика. Не забравяйте, че все още сте гост и се дръжте подобаващо.

 

Previous post И „Ергенът“ Виктор на опашка за бензин
Next post Стойте настрана от тези 4 зодии, те са най-избухливите