Правят конкурс „Мистър Дядо“ за първи път у нас

За първи път у нас ще се проведе конкурсът „Мистър Дядо“, пише в.“България Днес“. Това ще е истинско събитие в света на родните лицензирани конкурси. Очаква се надпреварата да се състои заедно с конкурса „Мисис Баба“, когато противоепидемичните мерки позволят, издават пред вестника организаторите на предстоящото модно съревнование. Ако има интерес, конкурсът също ще стане ежегоден.

С предварителен кастинг ще бъдат подбрани състезателите. Между тях ще са зрели мъже с различни професии и интереси.

„Коронавирусът стопира много наши проекти тази година. Не можахме да направим „Мисис Баба“ така, както всяка година го организираме. В чужбина много конкурси се проведоха онлайн, но това са скъпи платформи. За да се проведе подобна надпревара онлайн, са нужни 10 хиляди долара. Ние искаме да представим конкурсите ни така, както сме свикнали. Ето защо, за да спазваме закона, ще изчакаме ситуацията да позволи“ – споделя единственият лицензиант на „Мисис България“ у нас Меги Савова.

Интерес към надпреварата „Мистър Дядо“ ще има, убедени са специалисти от модния шоубизнес. С годините господата у нас стават все по-суетни, все повече държат на външния си вид, наред с доброто си обществено положение. Очаква се на конкурса да премерят сили редица бизнесмени, медици, адвокати и мъже с висок социален статус, както се случва на подобната надпревара „Мисис Баба“.

Носител на подобна лента в България за втори път през 2019 г. стана Марин Маринов. 88-годишният тогава господин спечели надпреварата в традиционното състезание, което се провежда в дом за стари хора във Велико Търново. В други домове за възрастни из страната също съществува традицията да се организират подобни надпревари. Повечето са с цел разтуха и забавление на обитателите им и не се гледат физически качества, а по-скоро таланти като танци, песни и рецитиране на стихове.

Лицензиран конкурс „Мистър Дядо“ с представители от цялата страна у нас ще има за първи път тази година. Подобно събитие се е провеждало в чужбина. Преди години в Бразилия конкурсът се проведе с удивително шоу в Сао Пауло, където 60-годишен господин, баща на четири деца и четирима внуци, спечели след одобрението на над 300 дами.

 

Previous post Рачков стартира собствено шоу по Нова телевизия
Next post Стинг, Елтън Джон и Ед Шийрън скочиха на визовия режим след Брекзит