Предричат на Меган Фокс скорошна сватба

Предрекоха на американската актриса и модел Меган Фокс скорошна сватба с музиканта Machine Gun Kelly, съобщи Entertainment Tonight. „Machine Gun Kelly вижда Меган в качеството на своя бъдеща съпруга. Приятелите им сто процента са сигурни, че идната година те ще се сгодят“, заявил е източникът на изданието.

Но той все пак уточнява, че засега актрисата не е планирала сватба и не е обмислила точна дата за годежа. „Връзката им става все по-солидна, но Меган е жена, която обича да държи партньорите си в напрежение, затова един ден може да е много ентусиазирана, а в следващия да е хладна и дистанцирана“, разказва още източникът.

На 26 ноември стана ясно, че Фокс е подала документи за развод със звездата от сериала „Бевърли Хилс, 90210“ Брайън Остин Грийн, за когото се омъжи през 2010 г. В документите актрисата е изтъкнала непреодолими противоречия като основна причина за развода. Тя иска съвместно юридическо и физическо попечителство над трите им деца.

С 30-годишния рапър Machine Gun Kelly 34-годишната Меган Фокс започна да се среща през пролетта, а в едно от интервютата си признава, че веднага е почувствала, че двамата са сродни души.

Previous post Супер късмет и любов за 3 зодии в навечерието на Нова година
Next post Христо Стоичков отмаря на лов с авери в Ардинско