Преслава на седмото небе, проби дори при Кардашиян

Поп фолк певицата Преслава има повод да се похвали. С коментар в Инстаграм нашенската дива направи впечатление на прочутото семейство Кардашиян.

Преси, която е на романтична ваканция в Турция, пусна два стикера с надпис „топ“ под един от екзотичните фотоси на Клоуи Кардашиян. Риалити героинята зад Океана побърза да й отговори с четири сърца. Последва поредица от коментари от български фенове, а самата Преслава се похвали в свое стори с новото си приятелство, пише woman.bg.

Припомняме, че семейство Кардашиян наруши за пореден път ковид мерките и замина на екзотично пътешествие за 3-ия рожден ден на Сторми, дъщеричката на Кайли Дженър.

Риалити кланът отпътува за Търкс и Кайкос в югоизточната част на архипелага Бахамски острови, откъдето не спира да качва спиращи дъха снимки.

Пътешествието било в изцяло дамски състав, а момичетата отседнали в частна вила, която често посещавали и прекарали времето си основно на плажа. Семейство Кардашиян останало за три нощувки и побързало да се прибере обратно в Лос Анджелис, където да продължи с празненствата за рождения ден на Сторми, който всъщност е днес.

Previous post Искра Радева за битката си с Ковид: Бях в болница в критично състояние
Next post Поли Генова се съблече и изпоти мъжете