Преслава: Не издържам повече! Искам да пея!

Голяма драма настъпва в живота на Преслава. Певицата вече е крайно отчаяна заради липсата на изяви. В последните си включвания в социалните мрежи тя признава, че вече не издържа, иска си публиката и участията обратно.

„Не издържам повече! Просто искам да пея!“, ядосва се Преслава на затворените заведения и липсата на участия.

Огромни финансови загуби търпи изпълнителката всеки изминал ден, в който не може да пее пред публика. Най-малко 3 бона е хонорарът за участието й на вечер, а до момента тя и компанията, за която работи, са натрупали десетки хиляди левове загуби. Макар добричлийката да не се оплаква пред почитателите си в социалните мрежи, си личи, че и това й тежи.

„Като нямам участия, ще си пея където ми падне – в колата, в банята, пред огледалото! То не се издържа вече“, споделя 36-годишната фолкаджийка.

За да притъпи разочарованието от липсата на срещи с публика, Преслава записа така популярния напоследък машъп (подборка от стари парчета – б.а.). Компилацията от няколко хитови ретро чалга песни буквално отвя чалга феновете. Само за ден миксът натрупа колосалните 300 хил. гледания и издуха младия Емрах Стораро от първото място в класацията на Ютуб. Папи Ханс също се опита да пробие ден преди студентския празник, но остана на трето място да диша прахта на чалга хитовете. „Аз просто пея, за да се напея! Това е малка част от моите любими ретро песни! Да вдигнем малко настроението покрай предстоящите празници!“, пише Преслава като послание към феновете си и публикува машъпа.

Певицата до такава степен изгаря от страстта си към участията, че заедно със Софка направиха половинчасов лайф в инстаграм. По време на скромно събиране за рождения ден на Софи Маринова двете чалгарки избухнаха пред онлайн публиката си с песни и танци, писа „България Днес“.