Прея подготвя нестандартна сватба, но не се вълнувала много

Певицата Прея хвърли страшна бомба в предаването „На кафе“, където обяви, че в момента е в процес на огледи за локация на предстоящата си сватба. Това изказване неочаквано изправи феновете и медиите пред провокативен въпрос – какъв ще бъде нестандартният избор на младата певица за специалния ден.

Прея, която живее с приятеля си Евден Димитров от 2018 г., не жали думи, за да изрази своето разочарование от мнението на някои хора, които се опитват да я убедят да има стандартна сватба. Тя разкри, че би била готова да се откаже от харесана локация, след като се опитали да я убедят да има стандартна сватба. „Да, този човек е направил много сватби, но ние искаме само една“, гневи се певицата.

Това разкритие подчерта, че Прея обръща специално внимание на своите желания и не се страхува да изрази индивидуалността си, дори ако трябва да надхвърли някои конвенции. Но признава, че е зодия Везни, а приятелят ѝ -Близнаци, и съответно са много нерешителни във всяко отношение и по няколко пъти премислят нещата преди да вземат окончателно решение.

Приятелите на Прея вече изразиха своята възбуда и нетърпение в очакване на булчинската рокля на певицата. Те нямат съмнение, че Прея ще ги изненада със своя нестандартен стил и неподражаема визия. Въпреки нестандартните си идеи, Прея разкри, че все пак ще спази традицията и ще заложи на белия цвят за роклята си.

Това обявление от страна на Прея предизвика огромен интерес и вълнение сред феновете ѝ. Мнозина с нетърпение очакват да видят как тя ще превърне сватбения си ден в нещо уникално и нестандартно. Независимо от нестандартните си идеи, тя остава вярна на традиционния бял цвят за булчинската рокля. Въпреки всички спекулации, само времето ще покаже как Прея ще направи сватбеният си ден незабравим и различен от всички останали.

„Не съм от момичетата, които се вълнуват и винаги са си представяли да се видят като булка. С моя приятел отдавна сме минали на друго ниво, установили сме, че сме един за друг“, заключва тя.

Previous post Децата на Анджелина Джоли са я спасили след развода с Брад Пит
Next post 7 красавици ще се впуснат в щуро забавление в шоуто на Рачков