Приключи ли романсът между Григор Димитров и Лолита?

Всички се питат: Приключи ли любовният романс между първата ракета на България в тениса Григор Димитров и руската красавица Лолита Османова? Причината за тези вълнения е социалната мрежа Instagram, в която Григор е един от най-следваните български спортисти. Той има над 1 милион последователи, но дъщерята на руския олигаргх Елдар Османов вече не е един от тях.

Нашият тенисист също е спрял да следва Лолита, като за последно двамата бяха видени заедно на рождения ден на рускинята в началото на месеца. Тогава хасковлията се включи в празненствата в Монте Карло, където бяха и семейството и приятелите на 26-годишната красавица.

При една от последните ѝ публикации в социалните мрежи, обаче, нейните последователи забелязаха, че Лолита вече не носи спрягания за годежен пръстен от Григор, а го е заменила с друго бижу.

Григор и Лолита до този момент не бяха публикували общи снимки в профилите си в социалните мрежи, като се показваха заедно само на сторита. Това за пръв път се случи през ноември миналата година.

Previous post Чалга певецът Крум завърши висше образование
Next post Ирен Онтева вече не прилича на себе си