Примерна мама, ама друг път: Ева Веселинова се срамува от…

Ева Веселинова, която се радва на статуса си на млада майка, не спира да показва, че близнаците са станали център на света ѝ. Бившата секси водеща непрестанно качва в социалните мрежа снимки на бебоците и раздава съвети на родители, а профилът ѝ в инстаграм прилича на форума „Бг мама“. Но всички помним, че преди да роди блондинката беше известна с палавото си поведение и демонстрации на сексапил.

Всъщност Веселинова пробива в телевизията с голи гърди, в буквалния смисъл на думата. Звездният й час настъпва след като се пробвала в конкурса „Мис Плеймейт”, пише „Уикенд” . Въпреки че напористата сливенлийка с напращели гърди има данни да спечели, голямата награда тогава грабна Елена Кучкова, а Ева не успя да влезе дори в челната тройка.

Въпреки това бившата панелистка от „На кафе” не се отказа от амбициите си за известност и се записа за участие във вече несъществуващата телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов, а зрителите я знаят като Ева от Санторини, но тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия. Затова пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка. Така дойде и славата й.

След като „Господарите” спряха, усмихнатата чаровница, която след броени дни ще стане на 36 години, се намърда в „На кафе”. Тогава я споходи още по-голяма известност.Колегите й твърдят, че е имала дългогодишна дискретна връзка с женен продуцент, Блондинката, която се хвали, че красотата ѝ е напълно естествена – без намесата на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон, е доста желана и не може да се оплаче от мъжко внимание.Тази пролет Ева роди близнаци от тайнствен мъж, чиято самоличност упорито крие. Знае се, че човека е грък, доста по-възрастен от нея.

Блондинката горчиво съжалява за голите си снимки и иска да ги изтрие от биографията си, но не може.„Не мога да върна времето назад, но ако имах тази възможност – нямаше да участвам. Отчитам го като грешка”, споделя днес блондинката и се оправдава с младостта си. Пред приятелките си бившата тв водеща споделила, че за нищо на света не би позволила на дъщеря си да се снима гола за еротично списание или да участва в подобен род конкурси.

Previous post Богдана Карадочева пропищя от скандална банкерка
Next post Дъщерята на Глория се разцепи на морето от… работа