Принц Уилям избухна, нарече Меган „тази проклета жена“

В продължение на почти три години тесният кръг на приятелите на британските принцове Уилям и Хари са хвърлени в отчаяние заради изпепеляващата вражда между синовете на принцеса Даяна, пише vesti.bg.

През април тъжната новина за смъртта на дядо им принц Филип даде лъч надежда, че може би тъжният повод ще сближи отчуждените братя и ще забравят за различията си. Всички се зарадваха да видят как двамата излизат от параклиса „Сейнт Джордж” рамо до рамо, събрани деликатно от съпругата на Уилям херцогиня Катрин, която се оттегли и остави братята да разменят думи.

Изглеждаше сякаш има надежда за сдобряване, но тази надежда била разбита в рамките на минути след влизането на Уилям и Хари в замъка и извън полезрението на камерите – скандалът избухнал отново.

„Там те свирепо се хванаха за гушите. Казани бяха твърде много груби и раняващи думи”, споделя дългогодишен приятел на принцовете, цитиран от „Дейли Мейл” (Daily Mail).

Принцовете имаха непоклатима мрежа от приятели до появата на Меган Маркъл, а когато се случи братското разделение, приятелите им не заеха страни. Повечето им общи приятели разбират и двете гледни точки – защитата на Уилям за монархията, както той я вижда, и защитата на Хари за жена му.

Тези, които подкрепят херцозите на Съсекс, отбелязват все пак странната комбинация от самореклама и самосъжаление, която характеризира Меган и виждат защо това е вбесило Уилям.

„Меган може да бъде 500% кошмар. Безкрайният PR. Тя е просто толкова… американка!”, някои от най-близките приятели на Хари първи признаха това.

От другата страна, приятели на Уилям и Кейт са готови да признаят ревността, която понякога са изпитвали херцозите на Кембридж, когато са били засенчени от по-малкия брат и съпругата му.

Близките приятели на Уилям и Хари се опитват да им посочат грешките, които неминуемо и двамата допускат. Например приятел казал на Уилям, че всеки има по една трудна за понасяне снаха. Уилям кимнал с разбиране, но след това избухнал: „Виж как тази проклета жена се отнесе с персонала ми – безмилостно!”.

Изглежда че синовете на покойната принцеса Даяна, които някога бяха неразделни, няма да се сдобрят. Или поне не скоро.

Previous post Неуспешният брак буквално убива мъжете
Next post Карди Би чака второ дете