Приянка Чопра: Никога не съм била кротка

Актрисата Причнка Чопра призна, че винаги е била изключително амбициозен човек. Още от най-крехка възраст тя никога не е била сред срамежливите деца, а по-късно е била готова да работи усилено, за да напредне в кариерата си.

„Имах амбицията винаги да съм победител. Всички обичат да печелят, но единственото нещо, което исках аз, беше именно да печеля.“, обясни 38-годишната красавица, която през 2017 г. се разписа с участие във филма „Спасители на плажа“.

Холивудската звезда с индийски корени разказа още, че е била изпратена в пансион на седемгодишна възраст

и въпреки че първоначално е мразила да бъде там, тя е била решена да се възползва максимално от преживяването си. „Никога не съм била кротка, никога не съм била срамежлива. Винаги съм била тази, която е вдигнала ръка, която разпалва дебати, разговори, танци, сценични представления, каквото и да е. Просто исках да се откроя и да не съм част от групата, да не съм като всички останали…“, заяви тя пред вестник Guardian.

Освен това Чопра, която през 2000 г. грабна титлата „Мис свят“, сподели, че има много повече какво да предложи освен красотата си. Тя е убедена, че не външният вид й е помогнал да спечели короната, а по-скоро нейните личностни и интелектуални качества.

„Титлата съвсем не ми беше цел. Мислех, че няма начин да спечеля, или поне определено не заради красота. Момичетата, които участваха през онази година, бяха наистина най-красивите момичета, които някога съм виждала. Мислех, че силните ми страни са моето красноречие, начинът, по който мисля, увереността. Мога да говоря с всеки. Красотата никога не е била силата ми.“, призна още тя.