Приятелката на Денис Теофиков: Мечтаехме за детенце, измислихме му име

Мечтаехме да имаме наше детенце, дори име му бяхме измислили… Обичам те, любов моя!“, с разбито сърце мълви Алекса Ангелова – приятелката на покойния Денис Теофиков. Дори показа обща тяхна черно-бяла снимка, на която тя е до Денис, а той държи в обятията си невръстно дете, пише plovdiv24.bg

Нейната близка приятелка – Анджелина Атанасова модел и участничка в конкурса Playmate повдига за първи път завесата на отношенията им. „Алекс е по-мъничка от мен, мисля че е на 21. Много добро и истинско създание. Съжалявам за случилото се, но тя трябва да е силна, Той бди над нея и от небесата“.

Плеймейтката се ядосва на хората, които обвиняват Алекса за трагедията и твърди, че между нея и Денис всичко е било повече от наред, „Алекса умираше за Денис, та те са голяма любов от деца. Дори когато са били разделени, тя с такава любов и отдаденост ми е говорила за него. Ако може Алекса да даде живота си и да върне неговия, повярвайте ми, ще е първият човек, който би го направил“, казва Анджелина.

„Обичам те до лудост, до болка , до отчаяние, Безумно е да го опиша просто с думи… Още на 16 аз открих смисъла на живота си- Теб, Денко! Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена ,вечна , неземна, безкрайна любов! Ще ти го казвам всеки ден, ще ти го пиша всеки ден, ще ти го доказвам всеки ден, ще се моля всеки ден и Ти да не спираш да ме обичаш! Обещахме си ! До последен дъх..“, гласи един от последните емоционални постове на Алекс.

Previous post Стефан Илчев проговори за жената на живота си
Next post Алекс Раева проговори за връзката си със Слави Трифонов