Продават имението на Брад Пит и Анистън за рекордната сума…

Величественото имение в Бевърли Хилс, което беше любовно гнездо на една от най-обичаните двойки, останали в историята, Дженифър Анистън и Брад Пит отново си търси собственик. „Скромната сума“, която трябва да се бръкне щастливецът, който ще го купи е $49 млн.

Брад и Дженифър се ожениха през 2000 г. и живяха в имението до момента, в който Анджелина Джоли се набърка в брака им и последва развод и продажба на имота.

През 2001 звездната двойка плаща за него $13,5 млн., но оттогава цената му е скочила повече от три пъти над първоначалната. Имотът е построен през 1934 г. Голям е 12 000 кв.м. и разполага с 5 спални и 12 бани. Официалната трапезария може да побере 20 гости, а купнята разполага с мраморен отопляем под.

Имението има зала за упражнения, както и бар, който може да се ползва и за гурме кухня. На територията на имота има също и тенис корт, както и къща за гости. И тъй като имението е принадлежало на знаменитости, то може да се похвали с възможността за влизане и излизане от различни входове от два вида улици.

Previous post Кейт и принц Уилям шокирани след интервюто на Меган
Next post Светлана изненада Азис за ЧРД с торта и златен микрофон