Продават се две от BMW-тата на Марадона

Диего Марадона почина през месец ноември 2020 година и макар националът на Аржентина да бе един от най-популярните футболисти в света, то според някои доклади, той е останал с няколко стотин хиляди долара в края на своя живот, които да завещае на децата си.

За да платят част от дълговете му и разходите за съхранение на всички негови вещи, неговите близки продават част от принадлежностите му, сред които и два от личните автомобила на звездата от марката BMW. Те ще бъдат показани на аукцион на който ще се продават единствено вещи на Марадона на 19 декември тази година.

Първият автомобил е BMW 750i, който според описанието е използван до последно от звездата. Лимузината е произведена през 2018 година и разполага с 4.4-литров бензинов осмак с 450 конски сили. Стартовата цена започва от около 194 хиляди евро.

Вторият автомобил е BMW M4 от предпоследното поколение F82, произведено през 2017 година. Интересното при него е, че разполага с допълнително монтирани светлини и полицейски сирени. Подписът на Марадона на таблото също се очаква да вдигне цената, която започва от 142 хиляди евро.

 

Previous post 4 сигурни знака, че жената наистина е достигнала до оргазъм
Next post Не e истина…, Емануела вече е интелигентна, записа и висше