Прочут бизнесмен предложил 50 бона на Джулката за секс

Мис Силикон“ 2013 година Джулиана Гни се развежда със съпруга си Илиян, това го знаят вече всички. Хайде, почти всички.

Поводът е еротичен чат, в който Илиян пише на непозната танцьорка: „Хайде вдруги ден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да правим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, мила моя“.

Това било придружено с полугола снимка на фитнес инструктора, който пояснява, че по-гол не се е снимал. Гани уточнява, че до фактическа изневяра не се е стигнало, но за нея линията е премината.

В същото време Джулката твърди, че е получила от прочут наш бизнесмен предложение за 50 000 лв. на месец, срещу които да му стане официална любовница, писа Телеграф. Според потребители в мрежата, Джулката е завишила с една нула сумата, друг отбелязва, че предложението е за еднократно плащане, а не е за месечна издръжка.

Другият спор се върти около това кой е предложил въпросната оферта най – дали вече покойния Христо Сираков или Коко Динев.

Прави впечатление че, нито Джулиана, нито мъжът й са изтрили общите си снимки в социалните мрежи. Много от последователите на двойката подозират пиар в този ход с развода. Други съветват силиконката да се разведе, но какво в крайна сметка ще се случи предстои да разберем.

Previous post Джордж Клуни: Без снимки на децата ми, моля!
Next post Алекс Сърчаджиева споделя пред все повече хора за любовта си към Ласкин