Птичето му кацна на рамото: Новата на Джизъса е милионерска дъщеря

Бившият футболист Благой Георгиев избяга в странство след раздялата със Златка Райкова, но въобще не е за съжаление, като се има предвид екзотичната дестинация, която си е избрал. Компания на воаяжа на остров Бали му прави актуалната му любовница, а запознати твърдят, че Джизъса не възнамерявал скоро да се връща в България. Татуираният плейбой изчаквал напрежението да утихне преди отново да стъпи на родна земя.

Георгиев е отпрашил за екзотичния остров с парите на новото си гадже, пише hotarena.net . Двамата имали афера от няколко месеца, но чак сега Райкова научила за нея. Настоящата изгора на Благо била милионерска дъщеря, така че можела да си позволи да го издържа. Осведомени източници издават, че родителите на момичето въртели хотели във Велинград. С Джизъса се запознали по съседска линия – тя му била комшийка в София и веднага му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си.

През последните години Златка беше човекът, който основно го издържаше – плеймейтката има онлайн бутик и развива рекламен бизнес в социалните мрежи. За „благодарност” Джизъса се хвана с поредната любовница и сега тя е поела разходите по престоя му на Бали.

За да не излезе прецакана от цялата ситуация, Райкова също си е намерила нов мъж. Тя излиза с 27-годишен арменец. Младокът не е известен в публичното пространство, но пък е много търсен сред плеймейтките. Преди да се залюби със Златка той е имал отношения с „колежката” й Моника Валериева. Говори се, че бил добре осигурен финансово и предпочитал гаджетата му да са тунинговани от главата до петите.

Едрогърдата блондинка вече дори не се старае да крие арменеца. Наскоро тя пусна няколко снимки, на които се натискат, очевидно с цел да дразни Джизъса, макар че той едва ли се интересува от нея в момента.

Близки до плеймейтката твърдят, че тя била бясна заради секс похожденията на Благо и скочила в леглото на първия срещнат само за да му отмъсти. Бившият спортист изглеждаше сякаш се е кротнал, но явно не е могъл да избяга от старите навици. Досега той е провалял всичките си връзки заради многобройните си изневери.

Джизъса има 4 деца от 3 различни жени –Давид и Йоана от гимнастичката Христина Витанова и Елай от рускинята Есемер Омерова. Най-малкият му син Благой –младши е едва на 2 години. „Добре че е малък и още не разбира. Благо се оказа пълен боклук!”, нареждала ядосаната плеймейтка. Златка си беше повярвала, че може да го промени, но сметките й се оказаха криви.

Бившият футболист открай време сменя интимните партньорки като носни кърпи и за всяка следваща казва, че е „най-голямата му любов”. „Ангелите на Джизъса са толкова слаби, че изобщо не може да се въздържа, когато бъде привлечен от хубава жена. Нищо чудно и на новата да направи дете!”, коментират хора от обкръжението му.

Previous post Тя ли заби „Ергенът“? Лъсна истината за мистериозното гадже на Виктория
Next post Ето какъв човек сте в любовта според кръвната ви група