Пускат финалния „Мис Плеймейт“ за гледане онлайн

Последният финал на конкурса „Мис Плеймет“ затвори врата на една епоха, но само за да обяви новото начало, което го очаква през 2021 г. като „PlayStar“. Церемонията по обявяване на последната носителка на титлата се превърна в зрелищен спектакъл, в който се включиха и едни от най-големите музикални величия – Мария Илиева, група „Мастило“, Миро, Анелия и Homelesz.

А събитието се превърна в категоричен прецедент. Освен, че е последният конкурс „Playmate Of The Year”, за първи път в историята му две участнички имат еднакъв брой точки, което реално ги превръща в победителки. И ако при Ева Славова надделява гласът на журито, то публиката е категорична – Диана Габровска. Заради Ковид пък организаторите изместиха конкурса изцяло онлайн.

Освен впечатляващ, финалът се оказа изключително интригуващ. Организаторите на събитието съобщиха, че продължават да получават безброй съобщения и мейли от фенове на конкурса в цял свят, които не са успели да гледат церемонията, а искат. Ето защо, продуцентите обявиха, че заради зачестилите запитвания, желаещите да гледат цялата церемония могат да го направят на сайта Neterra.TV+.