Пълен китайски хороскоп за новата 2021 година

2021 година ще мине под знака на Белия метален вол. Ето какво вещае той за всяка една зодия от китайския хороскоп.

Плъх – Трябва да сте готови да посрещнете редица професионални предизвикателства през 2021 г. Плъхът ще бъде натоварен с нови отговорности, но няма да се колебае дори за миг дали да приеме новите начинания и предизвикателства. Това ще му донесе щедра награда и удовлетворение. Любовният живот ще върви гладко и ще се радвате на взаимност и страст. Необвързаните може да срещнат голямата любов.

Вол/Бик – 2021-ва обещава да бъде много ползотворна за Вола. Тя ще му донесе много добри кариерни възможности, както и финансови постъпления. Семейството ще играе решаваща роля през тази година. Необвързаните може да сключат брак, а обвързаните да посрещнат нов член в семейството. Годината е добра за нови бизнес идеи и начинания. Годината ще бъде стабилна за вас, а пречките ще бъдат лесно преодолими.

Тигър – През 2021-ва ще ви трябва смелост и повече кураж, защото годината се очертава пълна с предизвикателства. Очакват ви нови начинания, нови запознанства, нови полета за изява, но заедно с тях ще дойдат и редица трудности, които трябва да се научите да преодолявате. Упоритостта ще ви помогне, но може да ви донесе и конфликти. Обвързаните ще се радват на хармония в любовта, а необвързаните ще имат късмета да срещнат точния човек. Годината е подходяща за сватба.

Заек – 2021-ва няма да се развива според плана ви, очаквайте забавяния и непредвидени засечки. Няма да осъществите всичко, което искате, но това не значи, че ще постигнете по-малко. Не се разочаровайте, а продължавайте да развивате мечтите си. Обвързаните ще трябва да поработят над връзката си, докато необвързаните имат шанс за интересни и задълбочени запознанства. Финансите ви остават стабилни през новата година.

Дракон – Ще трябва да преминете през редица трудности през 2021 г., но това ще бъде благодатно за вашия растеж. Имате достатъчно сили, за да поемете живота си в ръце и да се издигнете над трудностите и манипулациите. Важно е да бъдете дейни в работата си, да поемате ангажименти, за да ви забележат. В любовен план ще има възходи и спадове.

Змия – През 2021 г. трябва да обмисляте добре всеки свой ход, особено по отношение на кариерата си. Няма да ви се работи особено много и има опасност да изпуснете златна възможност за развитие, така че бъдете внимателни и полагайте повече усилия. Дали сте обвързани или не – няма значение. Любовта ще бъде на ваша страна през новата година и сякаш ще летите на крилете ѝ.

Кон – Кариерата и финансите ви ще вървят отлично през 2021-ва. Ще отделяте повече време на работата си и ще имате възможност да се издигнете, но все пак внимавайте това да не се отрази на близките ви и семейните отношения. В любовен план нещата може да ви се струват по-скучни, но запомнете, че и вие трябва да полагате усилия. Необвързаните пък ще изживеят една доста приключенска любовна година.

Овца – 2021-ва ще бъде сложна и малко объркваща година за вас. Ще ви се струва, че не можете да откриете новите хоризонти, за които мечтаете, или пък ще имате проблеми в семейството или любовта, но всичко това няма да продължи вечно. Скоро ще се окопитите и ще вземете живота си в свои ръце. Тогава годината ще ви дари с късмет и нови преживявания, които ще помните дълго.

Маймуна – Годината ще бъде спокойна за вас. Може би няма да имате огромни финансови или кариерни успехи, но това не значи, че няма да се чувствате добре. Спокойствието е всичко, от което се нуждаете. Бъдете по-скромни с очакванията си към живота и няма да бъдете разочаровани. Годината е чудесна за сватба, за ново допълнение към семейството, а необвързаните ще изживеят романтично приключение.

Петел – 2021-ва ще бъде страхотна за вас. Ще бъдете успешни във всяка една сфера от живота си. Работата ще ви спори и там определено ще бъдете във вихъра си. Ще се чувствате продуктивни и готови за промени. Ще получите и дълго чакано признание. Животът у дома също ще бъде приятен, отделяйте повече време за семейството и близките си приятели. Необвързаните трябва да се фокусират повече върху себе си и личностното си израстване.

Куче – Годината ще бъде изпълнена с върхове и спадове за вас. Ще имате добри моменти, но и моменти на трудности, особено по отношение на работата ви. Избягвайте конфликтите през новата година, особено в семеен план. Там също ще имате известни затруднения и е хубаво да бъдете по-спокойни и уравновесени. Необвързаните може да се съберат с бивш партньор или да решат, че все още не са готови за връзка.

Прасе – 2021-ва ще бъде стабилна година за вас. Няма да има излишна драма или големи спънки както за работата, така и за личния ви живот. Ще се радвате на спокойствие и удовлетворение, но все пак не бива да забравяте, че трябва да давате от себе си, за да получите нещо в замяна. Тази година ще намерите ново, интересно хоби. Вкъщи отделете внимание на децата и на любимите си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа.