Пълен китайски хороскоп за новата 2021 година

Пълен китайски хороскоп за новата 2021 година

2021 година ще мине под знака на Белия метален вол. Ето какво вещае той за всяка една зодия от китайския хороскоп.

Плъх – Трябва да сте готови да посрещнете редица професионални предизвикателства през 2021 г. Плъхът ще бъде натоварен с нови отговорности, но няма да се колебае дори за миг дали да приеме новите начинания и предизвикателства. Това ще му донесе щедра награда и удовлетворение. Любовният живот ще върви гладко и ще се радвате на взаимност и страст. Необвързаните може да срещнат голямата любов.

Вол/Бик – 2021-ва обещава да бъде много ползотворна за Вола. Тя ще му донесе много добри кариерни възможности, както и финансови постъпления. Семейството ще играе решаваща роля през тази година. Необвързаните може да сключат брак, а обвързаните да посрещнат нов член в семейството. Годината е добра за нови бизнес идеи и начинания. Годината ще бъде стабилна за вас, а пречките ще бъдат лесно преодолими.

Тигър – През 2021-ва ще ви трябва смелост и повече кураж, защото годината се очертава пълна с предизвикателства. Очакват ви нови начинания, нови запознанства, нови полета за изява, но заедно с тях ще дойдат и редица трудности, които трябва да се научите да преодолявате. Упоритостта ще ви помогне, но може да ви донесе и конфликти. Обвързаните ще се радват на хармония в любовта, а необвързаните ще имат късмета да срещнат точния човек. Годината е подходяща за сватба.

Заек – 2021-ва няма да се развива според плана ви, очаквайте забавяния и непредвидени засечки. Няма да осъществите всичко, което искате, но това не значи, че ще постигнете по-малко. Не се разочаровайте, а продължавайте да развивате мечтите си. Обвързаните ще трябва да поработят над връзката си, докато необвързаните имат шанс за интересни и задълбочени запознанства. Финансите ви остават стабилни през новата година.

Дракон – Ще трябва да преминете през редица трудности през 2021 г., но това ще бъде благодатно за вашия растеж. Имате достатъчно сили, за да поемете живота си в ръце и да се издигнете над трудностите и манипулациите. Важно е да бъдете дейни в работата си, да поемате ангажименти, за да ви забележат. В любовен план ще има възходи и спадове.

Змия – През 2021 г. трябва да обмисляте добре всеки свой ход, особено по отношение на кариерата си. Няма да ви се работи особено много и има опасност да изпуснете златна възможност за развитие, така че бъдете внимателни и полагайте повече усилия. Дали сте обвързани или не – няма значение. Любовта ще бъде на ваша страна през новата година и сякаш ще летите на крилете ѝ.

Кон – Кариерата и финансите ви ще вървят отлично през 2021-ва. Ще отделяте повече време на работата си и ще имате възможност да се издигнете, но все пак внимавайте това да не се отрази на близките ви и семейните отношения. В любовен план нещата може да ви се струват по-скучни, но запомнете, че и вие трябва да полагате усилия. Необвързаните пък ще изживеят една доста приключенска любовна година.

Овца – 2021-ва ще бъде сложна и малко объркваща година за вас. Ще ви се струва, че не можете да откриете новите хоризонти, за които мечтаете, или пък ще имате проблеми в семейството или любовта, но всичко това няма да продължи вечно. Скоро ще се окопитите и ще вземете живота си в свои ръце. Тогава годината ще ви дари с късмет и нови преживявания, които ще помните дълго.

Маймуна – Годината ще бъде спокойна за вас. Може би няма да имате огромни финансови или кариерни успехи, но това не значи, че няма да се чувствате добре. Спокойствието е всичко, от което се нуждаете. Бъдете по-скромни с очакванията си към живота и няма да бъдете разочаровани. Годината е чудесна за сватба, за ново допълнение към семейството, а необвързаните ще изживеят романтично приключение.

Петел – 2021-ва ще бъде страхотна за вас. Ще бъдете успешни във всяка една сфера от живота си. Работата ще ви спори и там определено ще бъдете във вихъра си. Ще се чувствате продуктивни и готови за промени. Ще получите и дълго чакано признание. Животът у дома също ще бъде приятен, отделяйте повече време за семейството и близките си приятели. Необвързаните трябва да се фокусират повече върху себе си и личностното си израстване.

Куче – Годината ще бъде изпълнена с върхове и спадове за вас. Ще имате добри моменти, но и моменти на трудности, особено по отношение на работата ви. Избягвайте конфликтите през новата година, особено в семеен план. Там също ще имате известни затруднения и е хубаво да бъдете по-спокойни и уравновесени. Необвързаните може да се съберат с бивш партньор или да решат, че все още не са готови за връзка.

Прасе – 2021-ва ще бъде стабилна година за вас. Няма да има излишна драма или големи спънки както за работата, така и за личния ви живот. Ще се радвате на спокойствие и удовлетворение, но все пак не бива да забравяте, че трябва да давате от себе си, за да получите нещо в замяна. Тази година ще намерите ново, интересно хоби. Вкъщи отделете внимание на децата и на любимите си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа.

Share