Пълна мистерия с Черната Златка: Показа годежен пръстен и заговори за…

Златка Димитрова е сред известните българки, които си изпатиха от публичните си връзки. Тя и бившият ѝ бяха една от най-известните двойки у нас, двамата споделяха общо хоби и професия, а от Instagram оставахме с впечатлението, че са неразделни.

Но всичко приключи след изневяра, а Златка се закани, че повече няма да споделя личния си живот.

Всъщност моделката е изключително последователна в решението си, но едни снимки от последните часове повдигнаха много въпроси. На тях тя е с пръстен точно на онзи пръст, на който се слагат годежните халки, пише каналът vbox7.com.

И текстът под снимката не е по-малко любопитен. „Истинската обич е да се влюбиш в душата. Не в опаковката й. Истинската обич няма нужда от показност. Няма нужда от публиката. Истинската обич се случва тихо. Истинската обич идва веднъж. И остава завинаги“, пише Златка. По принцип сме съгласни, но такива излияния онлайн повдигат доста въпроси. Един от тях е да не би Златка и мистериозният мъж, с когото e, да са преминали на следващ етап в отношенията си?

Именно това се питат и феновете на Черната Златка. „Да не би да е дошло време за нещо истинско“, пита една от тях. Отговор не получава, но се надяваме той по принцип да е положителен, пише show.blitz.bg.