Първата жена на Илия Павлов се омъжи в Дубай

Първата съпруга на покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов е минала повторно под венчилото. Антоанета Чергиланова, която е майка на най-голямата дъщеря на убития бизнесмен, вдигнала сватба, въпреки че е прехвърлила 60-те.

Вдовицата на Павлов се омъжила за милиардер, който се занимавал със строежи на ултралуксозни сгради в Дубай. Заради бизнеса му и Антоанета се преместила да живее в арабското емирство. Хубавото било, че и нейната дъщеря от брака ѝ с Илия – Венцислава, също е омъжена в Дубай за милионера от арабски произход Тарек Микнас. Така двете се виждали значително по-често и Антоанета можела да помага на младото семейство за грижите за тяхната дъщеричка.

За сватбата на Чергиланова потвърди и самият баща на Илия Павлов – Павел Найденов. Той разкри, че не е бил поканен на церемонията, но въпреки това бил в отлични отношения с първата си снаха. Тя редовно му се обаждала, интересувала се от него и през годините нито веднъж не му била поискала пари, макар да разполагал с цяло състояние. В чудесни отношения Найденов е и с втората жена на сина си – Дарина Павлова. Тя също му звъняла по телефона. Преди силите да го напуснат, ѝ ходел на гости в Италия. Сега чакал тя да го посещава, но се случвало рядко, защото непрекъснато обикаляла по света.

Изненадващо е, че двете жени на покойния бос на „Мултигруп“ не са на нож, а тъкмо обратното. Дарина и Антоанета са първи приятелки и дори ходят по почивки заедно. Напрежение между тях никога не било имало, дори и след внезапната смърт на Павлов, когато трябваше империята му за милиони да бъде поделена между всичките му живи наследници.

Антоанета никога не е ламтяла за парите на бившия си мъж, защото е дъщеря на небезизвестния генерал Петър Чергиланов, който вече не е между живите. Двамата с Илия се запознали и влюбили като студенти във Висшето училище по физкултура, макар тя да била с няколко години по-голяма от него. Интересното е, че Илия и Антоанета два пъти се женили и развеждали, преди той да я смени с напористата Дарина. Първата раздяла дошла само година и половина след като минали под венчилото през далечната 1981-ва. Бащата на булката бил против разгулния живот на зет си и не могъл да преглътне, че е дал ръката ѝ на прелюбодеец.

Повлияна от мнението на високоуважавания си родител, тя напуснала Павлов, но далеч от него издържала само година. За да не тръгнат отново слухове, двамата пак решили да сключат брак, а през 1987-а станали родители на дъщеричка.

Появата на Венцислава не успяла да задържи вниманието на боса върху семейството и този път пътищата им с Антоанета се разделили завинаги, а нейното място било заето от далеч по-амбициозната Дарина.

Previous post Рени: Обсебвах и контролирах сина си, а баща му само чакаше да ни раздели…
Next post Актрисата Диана Димитрова гола в мрежата