Първият сигурен финалист в „Игри на волята“ е от Непобедимите

Тежка номинационна битка между Непобедими и Безстрашни определи кое е първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България”. Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. Стратегията на Безстрашните се оказа успешна и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги спаси от племенен съвет.

Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на съперниците си от Безстрашните. Те разбраха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи извънреден нов избор. Непобедимите единодушно върнаха капитанската позиция на предишния си лидер – Алекса, но той не успя да изведе племето до желаната победа.

Същата вечер племенният съвет на Непобедимите определи първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, за да получи имунитет за този и следващия съвет, ако Непобедимите отново изгубят, което гарантира мястото му сред финалистите. Това принуди племето да избере нова мишена за своите гласове, а капитанът Алекса гласува сам за себе си и избра да се изправи в елиминационен дуел.

Непобедими или Безстрашни – кой ще триумфира в последната номинационна битка за този сезон? Ще успеят ли Непобедимите да се спасят или Алекса ще се изправи срещу някого от най-близките си хора? Кой ще бъде вторият номиниран в “Игри на волята: България” – предстои да стане ясно тази вечер в 21:00ч. по NOVA.