Радина Червенова се завръща, но не в БНТ

Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново ще се изявява на тв екран за радост на многобройните си фенове, пише show.blitz.bg.

Този път обаче не в БНТ, където бяхме свикнали да я виждаме от години, а в bTV – Радина става част от екипа на „Преди обед“, където всеки понеделник ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения.

„Преди обед“ се завръща на 6 септември в ефира на bTV и Радина Червенова е само едно от новите лица в екипа. Ще видим още и младата актриса Сара Драгулева, която стана популярна наскоро като приятелката на Папи Ханс.

Тя ще се впусне в приключението „Долче вита“. Сред новите попълнения е и популярният влогър и актриса, позната от сериала „Съни бийч“ – Поли Недкова, която ще следи социалните мрежи изкъсо.

Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“, ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика „Вълшебствата на Ненчо“.

Нова ще е и рубриката „УспешниТЕ“, в която пластичният хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на „Преди обед“, а Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика „Животът е прекрасен“. Разбира се, ще му помага актрисата Рая Пеева, която ще следи и за интересни светски новини.

В „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката „Променените“, а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади – те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици.

Последователите на „Преди обед“ в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в Инстаграм и Фейсбук.

Previous post Йоло Денев влиза във „Фермата“?
Next post Галин разпуска на Миконос, хвалят го