Радо Шишарката се ваксинира с шопска салата и ракия

Шопска салата с ракия срещу коронавируса. Това е рецептата на легендарния поп фолк изпълнител от зората на чалгата Радо Шишарката. Той е категоричен, че с такава диета никой не може да пипне коварния COVID-19.

Съвсем наскоро той пусна нова версия на популярната си песен „Шопската салата“, която набързо се превърна в хит в края на лятото. „Шопската салата постоянно върви, дори и в летните жеги. Особено с много ракия срещу коронавируса“, препоръчва Шишарката.

Той не спира да пее по морето, най-често по механите из Приморско и Китен.

„Ходя по участия. Понякога почивам на вилата. Две нови песни издавам. Едната – с диджей Живко Микс, тръгна наскоро като ремикс на „Шопската салата“. Другата песен е с една нова певица – Тиана. Казва се „Мило“. Има интерес към новите парчета, трупат доста гледания, те са много готини“, похвали се Шишарката. „Шопската салата 2021“ вече има близо 108 хиляди показвания в платформата Ютуб.

Преди близо 6 години Радо Шишарката влезе в болница, и то в тежко състояние. Той участвал в снимките за новия сезон на сериала „Столичани в повече“, когато изневиделица му прилошало. Веднага бил откаран в лечебно заведение, където скенерът показал, че има мозъчен кръвоизлив. Известно време Радо остана под медицинско наблюдение, а след изписването си пиеше лекарства, с които да закрепи състоянието си и напълно да пребори инсулта, пише таблоидът „България Днес“.

Previous post Бионсе на 40 г.: Вече не се състезавам със себе си
Next post Галена се издокара като Клеопатра