Разберете кой е вашият ангел пазител според датата на раждане

Общоприето е, че ангелът пазител защитава човека от момента на неговото раждане. Духовният защитник е с нас до края на живота ни. Пророчески сънища, знаци на съдбата, които понякога не забелязваме – всичко това са триковете на нашия ангел пазител, който по различни начини се опитва да ни защити и предпази. Как да разберете неговия пол и характер? Разбира се, по датата на раждане, пише actualno.com.

За да разберете каква е личността на вашия ангел-пазител, е необходимо да съберете цифрите от деня на раждане и месеца. За да разберете пола на духовния ходатай, съберете числата на деня, месеца и годината на раждане. Например вашата дата на раждане е 08/05/1991. 5 + 8 + 1 + 9 + 9 + 1 = 33. Ако получите четно число, защитникът е момче, нечетното сигнализира за момиче. За да разберете характера на ангела, трябва да съберете цифрите на полученото число, ако е двуцифрено, съберете отново, докато получите едноцифрено. Например 3 + 3 = 6.

Нула – Огнен: Ако получите нула, имате един от най-смелите ангели-пазители. Той е готов да се бори за вас, за съдбата и късмета. Имате голям късмет, защото винаги можете да разчитате на такъв защитник.

Единица – Светец: Любезни, симпатични ангели пазители, които помагат на човек във всички беди. Такива защитници често отиват при учтиви и възпитани хора.

Двойка – Светлина: Ангели с големи крила, които могат да предпазят от всички неприятности и лошо време. Често можете да ги видите в огледалото и да усетите помощта им. В крайна сметка те често представят знаци на съдбата.

Тройка – Въздух: Безгрижни ангели пазители. Следователно те могат да изчезнат и да ви оставят незащитени. И се връщат само когато ги помолят за помощ.

Четири – Мъдър: Ако получите четворка, имате мъдър, интелигентен и търпелив ангел пазител. Подопечените са грамотни хора, винаги готови за нови подвизи. Те се опитват да бъдат на видно място.

Пет – Метален: Имате силен и уверен ангел-пазител. За него е важно да помага във всяка трудна житейска ситуация. Те са в състояние да възнаградят човек с дълголетие.

Шест – Дъга: Ангели, които обичат да летят в облаците и да свирят на флейта. Много са весели и уверени. Освен това, те могат да дарят на човек талант и креативност.

Седем – Енергичен: Ако получите седем, тогава защитникът е в състояние да се трансформира в образа на човек или някакъв предмет. Те дават на подопечния пророчески сънища. Но ако ги обидиш силно, те могат да те напуснат завинаги.

Осем – Човек: Само вие от всичките девет елемента имате ангел-пазител на скъп и любим починал човек.

Девет – Тяло: Елементът Тяло означава, че ангелът-пазител е винаги до своя подопечен. Той му дава радост, топлина и грижа. Човек може сам да измисли име за такъв ангел пазител, просто затвори очи и мислено си представи небето, облаците.

Previous post Ето как да повишите нивата на хормона на щастието
Next post Няма да повярвате как изглежда Мис България Тамара Георгиева