Разби й сърцето, а сега я иска: Бившият на Деси Слава се изложи

Мъжът, който едва не съсипа Деси Слава като я заряза без обяснение, иска да се върне обратно в живота й. Да, става дума за бившия ММА боец Зарко Савов, който приключи с кариерата си.

Той още живее в родното си Русе, но отдавна е сингъл, без жена до себе си.

Това разкриха потресени близки до певицата, която останала в шок от неочаквания депеша от бившия си. Знаем, че Зарко беше голямата любов на Деси, но помним как публично я разплакваше и унижаваше с отношението си по време на престоя им в Къщата на брадърите преди години.

Малко след това той й би шута и си хвана пътя като последно имаше афера с варненка с дете. Там обаче нещата отдавна приключили, а Савов си спомнил за Десислава като видял колко променена е напоследък – свалила доста килограми, разхубавена, сияеща и най-вече – щастлива.

„Деси още е като ударена от гръм и не знае как да реагира. Зарко вече й звъня няколко пъти и си говореха дълго. Иска да дойде при нея, за да се видят, но тя се колебае. Страх я е да не я разочарова пак и е права. Това момченце отдавна доказа, че не е достоен за нея“, разкриват източниците, пишат от zajenata.bg.

И допълват, че ако има малко самоуважение и акъл в главата си, Десислава никога повече не бива да се хваща със Светлозар. Дали ще ги послуша?!